Hvem er Simon Kirk Nissen?

Først og fremmest er jeg manden bag Mind Moving Music, som hjælper firmaer og enkeltpersoner med at udnytte musiks virkning bedst muligt.

Jeg er nemlig ekspert i, hvordan musik påvirker os som mennesker.

Jeg kan derfor hjælpe dig til at forstå, hvad det er der sker, når vi hører musik. Inde i hjernen og ude i kroppen. Hvordan musik virker på vores følelser, vores opfattelse af verden, vores adfærd og handlinger. Det hele er 100% videnskabeligt funderet og har baggrund i over 20 års forskningsresultater.

Jeg er også ekspert i at udnytte virkningen af musik. Jeg kan derfor hjælpe dig med at bruge musikken til at opnå en bestemt virkning. Det gør jeg først og fremmest ved at give dig en større forståelse men også konkrete redskaber til at gøre det selv gennem foredrag, workshops, e-bøger, min blog og rådgivning. Men jeg kan også lave det hele for dig, hvis du hellere vil det.

Jeg har over 20 års erfaring indenfor musikbranchen som musiker og producer. Jeg har desuden i en årrække arbejdet i ledende funktioner indenfor marketing og salg. Og udover en udpræget nysgerrighed, har jeg også en naturvidenskabelig universitetsuddannelse. Det sidste er en fordel, når hardcore forskning skal oversættes til noget, der kan forstås af almindelige mennesker.

Ring på 30228405 eller send mig en besked.

Så kontakter jeg dig hurtigst muligt!

CallMe