FOREDRAG: Du køber med ørerne!

Lær at bruge musik – i din butik eller restaurant!

Book dette foredrag og lær at bruge musik i din forretning:

 • Få dine kunder til at bruge flere penge!
 • Påvirk dine kunders valg!
 • Få dine kunder til at blive længere!
 • Giv dine kunder lyst til at komme igen og igen!

Bruger du allerede musik i din butik eller restaurant?

Det tror jeg, du gør.

Rigtigt mange butikker og restauranter spiller musik. De fleste fortæller, det er fordi det giver en rigtig god stemning. Og det er da også rart for både kunder og ansatte, at der er noget musik.

Men er du egentlig klar over, hvordan musik kan styre dine kunders valg og hvor mange penge, de har lyst til at bruge?

4 facts om musik
 • Musik kan direkte påvirke kunders produktvalg. For eksempel har et forsøg i en vinhandel vist, at kunder valgte fransk vin, når der blev spillet typisk fransk musik – og tysk vin, når der blev spillet typisk tysk musik.–Fact #1

 • Hvis musikken virker mere eksklusiv, er kunderne er villige til at betale mere for de samme varer. –Fact #2

 • Musikkens tempo alene får dine kunder til at blive kortere eller længere tid og bruge færre eller flere penge. Bare ved at styre tempoet var et supermarked derfor i stand til at øge omsætningen med 38%! –Fact #3

 • Musikkens tempo kan få os til at opholde os længere i restauranten og bestille flere drikkevarer til maden. –Fact #4

 

Ved du hvilken musik, der virker bedst?

Og hvorfor musikken virker? Hvis du ikke gør, er det måske på tide at lære det. Virkningen af musik på dine kunder kan nemlig være positiv og gavne din forretning – eller negativ og skade din forretning.

Det er derfor relevant, hvis du kan nikke genkendende til en eller flere af tingene herunder:

 • Du vil gerne have, dine kunder bliver længere og bruger flere penge
 • Du har tilbud eller særlige produkter, du gerne vil fremhæve
 • Du vil gerne efterlade dine kunder med det bedste indtryk af din forretning
 • Du vil gerne have, dine kunder har lyst til at komme igen
 • Du er i tvivl om musikken “passer til” din indretning og din kundegruppe
 • Du vil gerne være sikker på at overholde reglerne for at bruge musik
 

Det får du ud af foredraget

Foredraget “Lær at bruge musik – i din butik eller restaurant” lærer dig på en let forståelig og underholdende måde at få langt mere ud at bruge musik i din butik eller restaurant og få overblik over alle de muligheder det giver.

Forskere har gennem de sidste 20 år undersøgt og fundet ud af en hel masse spændende omkring, hvordan musik påvirker os. Det har vist sig, at musik aktiverer overraskende store dele af hjernen også selvom vi ikke er bevidste om det. Det er måske derfor heller ikke overraskende, at man har fundet ud af, at musik i høj grad påvirker de valg vi gør som forbrugere.

Derfor kan musikken, du spiller i din forretning have direkte indflydelse på din omsætning. Positivt såvel som negativt.

Og derfor er det vigtigt, at du lærer at bruge musikken rigtigt.

Det gør du med foredraget “Lær at bruge musik – i din butik eller restaurant”.

Jeg lover, det bliver både sjovt, overraskende og lærerigt. Faktisk vil jeg påstå, du vil gå forandret fra foredraget. Du vil sandsynligvis lytte til musik på en ny måde og have konkrete redskaber, til at bruge musik langt bedre i din butik eller restaurant.

 • Forud for foredraget koordinerede vi med Simon og kunne med det samme mærke hans engagement. Han havde et væld af idéer.

  Simon fangede alles interesse, trods forskellige personligheder, ved at præsentere en masse facts, som blev krydret med funfacts.

  Med Simon er det sjovt at blive klogere…

  –Karina, arrangementsansvarlig SIMAC

Hvordan foregår foredraget:

Alle lærer bedst, når det sjovt, afvekslende og underholdende. Jeg bruger derfor billeder, video, masser af lyd og ikke mindst mig selv til at få formidlet budskabet i de ca 1,5 time foredraget varer. Vi kommer til at grine, blive overraskede, få a-ha oplevelser og ny indsigt sammen.

Og planen er, at du går hjem med både en god oplevelse, ny viden og konkrete redskaber, du kan bruge med det samme.

Foredraget er aldrig ens og altid tilpasset dig og resten af publikum – det har vi nemlig snakket om inden. Der er indlagt spørgesessioner både undervejs og til slut. På den måde brænder ingen inde med spørgsmål.

 • Før foredraget

  Når du booker foredraget sender jeg hurtigst muligt en bekræftelse, så der ikke er tvivl om tid, sted, pris eller andre praktiske ting. Jeg har prøvet det før og kan derfor hjælpe med at få det hele til at glide så nemt som muligt.

  Vi tager også et telefonmøde, så jeg ved, hvem jeg skal holde foredrag for. På den måde kan jeg indrage ting, som er specielt relevante for jer og på den måde lave det endnu mere interessant for tilhørerne. På telefonmødet får vi også de praktiske detaljer helt på plads.

  Inden foredraget har jeg mulighed for at lave spørgeundersøgelse af, hvordan deltagerne bruger musik i deres butik eller restaurant idag. Det tager ca. 2 min og er 100% anonymt. Det giver til gengæld et rigtigt godt indblik i jeres virkelighed. Det er også en hjælp for mig til at tilrettelægge foredraget endnu bedre og relatere det til svarene. Men altså helt valgfrit.

  For at hjælpe med at promovere arrangementet, modtager du link til download af en markedsføringspakke. Den består af tekst, billeder, fun facts og andet du kan sende ud på mail, facebook eller andre sociale medier, bruge på infoskærm eller opslagstavle. Det står dig frit for at bruge det, men forhåbentlig kan det hjælpe til at få endnu flere deltagere.

 • Efter fordraget

  Alle deltagere får efter foredraget mulighed for at downloade en gratis e-bog. I den er der supplerende viden og flere konkrete tips til at bruge få afprøvet budskaberne fra foredraget.

  Jeg følger desuden op på telefon en uge efter foredraget, hvor vi taler om, hvad I kan gøre for at følge op på pointerne fra foredraget.

Foredraget vil give dig:

 • En god underholdende oplevelse i selskab med en særdeles inspirerende og levende foredragsholder
 • Overraskende viden om, hvordan musik og lyd påvirker os som mennesker
 • Masser af lydeksempler og sjove facts.

Men frem for alt får du:

 • Konkrete og enkle redskaber til at bruge musik til at få loyale kunder, påvirke deres valg og øge din omsætning!
 

Hvem er Simon Kirk Nissen?

Jeg er ekspert i, hvordan musik påvirker os som mennesker.

Jeg kan derfor hjælpe dig til at forstå, hvad det er der sker, når vi hører musik. Inde i hjernen og ude i kroppen. Hvordan musik virker på vores følelser, vores opfattelse af verden, vores adfærd og handlinger. Det hele er 100% videnskabeligt funderet og har baggrund i over 20 års forskningsresultater.

Jeg er også ekspert i at udnytte virkningen af musik. Jeg kan derfor rådgive dig til at bruge musikken til at opnå en bestemt virkning. Og alle kan lære det!

Jeg har over 20 års erfaring indenfor musikbranchen som musiker og producer. Jeg har desuden i en årrække arbejdet i ledende funktioner indenfor marketing og salg. Og udover en udpræget nysgerrighed, har jeg også en naturvidenskabelig universitetsuddannelse. Det er en fordel, når hardcore forskning skal oversættes til noget, der kan forstås af almindelige mennesker.


 

 

Lad mig lige remse op, hvad det er du får:

 • Et inspirerende og lærerigt foredrag
 • En særdeles engageret og underholdende foredragsholder
 • Masser af eksempler og sjove facts, der gør tingene nemmere at huske
 • Klart overblik over alt det praktiske
 • Spørgeundersøgelse, hvor resultat inddrages i foredraget (valgfrit)
 • Hjælp til markedsføring
 • En gratis e-bog til alle deltagere
 • Opfølgning efter foredraget.

De redskaber du får, kan gøre en stor forskel for dine kunders lyst til at bruge penge hos dig og komme igen og igen! Så pengene er hurtigt tjent ind. Book meget gerne i god tid. Min kalender har det med at blive fyldt hurtigt op.

P.S Husk, at du udover et spændende og underholdende foredrag får en gratis e-bog med supplerende viden og tips’ne fra foredraget, så du er sikker på at få omsat alt du lærer til praksis!

P.P.S Du får også en reklamepakke, som kan hjælpe dig med at få fyldt salen!

Vil du vide mere eller booke foredraget? Kontakt mig – så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

CallMe