FOREDRAG: Skru op for arbejdsglæden!

Lær at bruge musik – og få mere arbejdsglæde!

Book dette foredrag og lær at bruge musik til at få en arbejdsdag som indeholder:

 • Mindre stress!
 • Bedre koncentration!
 • Mere effektivitet!
 • Masser af arbejdsglæde!

Lytter du til musik mens du arbejder?

Det gætter jeg på, at du gør – ligesom 9 ud af 10 personer gør det. Det har en undersøgelse Mind Moving Music lavede i 2014 nemlig vist. De fleste gør det, fordi musik er rart at lytte til.

Men er du egentlig klar over, hvordan musik kan styre dit styre dit humør, din koncentration og arbejdsindsats?

 • Musik kan nedsætte mængden af cortisol (stresshormon) samt puls og blodtryk og på den måde sænke stressymptomer –Fun fact #1

 • Rutineopgaver løses hurtigere og bedre, når man hører musik–Fun fact #2

 • Musik øger virkningen af dopamin i din hjerne – det kan hjælpe dig til øget koncentration. –Fun fact #3

 

Er du bevidst om, hvordan du bruger musik, når du arbejder?

Det kan du nemlig bruge, hvis du selv oplever en eller flere af tingene her:


 • Støj på kontoret gør det svært at holde koncentrationen?

 • Du føler, at musik nogle gange kan hjælpe dig til at holde fokus og koncentration – men andre gange virke direkte forstyrrende?

 • Du har nogle gange manglet redskaber til at kontrollere stress?

 •  

  Det får du ud af foredraget

  Foredraget “Lær at bruge musik – og få mere arbejdsglæde” lærer dig på en let forståelig og underholdende måde at få en langt bedre og mere effektiv arbejdsdag ved at bruge musik.

  Forskere har gennem de sidste 20 år undersøgt og fundet ud af en hel masse spændende omkring, hvordan musik påvirker os. Det har vist sig, at musik aktiverer overraskende store dele af hjernen, som sætter gang i mange forskellige processer i kroppen. Det meste kan have direkte indflydelse på din arbejdsdag. Især hvis du lærer at udnytte virkningen!

  Og det gør du med foredraget “Lær ar bruge musik – og få mere arbejdsglæde”.

  Jeg lover, det bliver både sjovt, overraskende og lærerigt. Faktisk vil jeg påstå, du vil gå forandret fra foredraget. Du vil sandsynligvis lytte til musik på en ny måde og have konkrete redskaber, til at bruge musik til at få en bedre arbejdsdag.

  • Simon holdt et meget interessant og underholdende foredrag. Jeg lærte ting om musik, som jeg slet ikke vidste. Han gav gode råd til, hvordan man kan bruge musik til at komme i bedre humør, slappe af, koncentrere sig mm. Jeg har siden prøvet nogle af rådene – og de virker.–Deltager ved foredraget

  Hvordan foregår foredraget:

  Alle lærer bedst, når det sjovt, afvekslende og underholdende. Jeg bruger derfor billeder, video, masser af lyd og ikke mindst mig selv til at få formidlet budskabet i de ca 1,5 time foredraget varer. Vi kommer til at grine, blive overraskede, få a-ha oplevelser og ny indsigt sammen.

  Og planen er, at du går hjem med både en god oplevelse, ny viden og konkrete redskaber, du kan bruge med det samme.

  Foredraget er aldrig ens og altid tilpasset dig og resten af publikum – det har vi nemlig snakket om inden. Der er indlagt spørgesessioner både undervejs og til slut. På den måde brænder ingen inde med spørgsmål.

  Foredraget vil give dig og de andre deltagere:


  • En god underholdende oplevelse i selskab med en særdeles inspirerende og levende foredragsholder

  • Overraskende viden om, hvordan musik og lyd påvirker os som mennesker

  • Masser af lydeksempler og sjove facts.

  Men frem for alt får du og de andre deltagere:

  • Konkrete og enkle redskaber til at bruge musik at kontrollere stress, styrke koncentration og få mere effektivitet og arbejdsglæde!
   

   

  Hvem er Simon Kirk Nissen?

  Jeg er ekspert i, hvordan musik påvirker os som mennesker.

  Jeg kan derfor hjælpe dig til at forstå, hvad det er der sker, når vi hører musik. Inde i hjernen og ude i kroppen. Hvordan musik virker på vores følelser, vores opfattelse af verden, vores adfærd og handlinger. Det hele er 100% videnskabeligt funderet og har baggrund i over 20 års forskningsresultater.

  Jeg er også ekspert i at udnytte virkningen af musik. Jeg kan derfor rådgive dig til at bruge musikken til at opnå en bestemt virkning. Og alle kan lære det!

  Jeg har over 20 års erfaring indenfor musikbranchen som musiker og producer. Jeg har desuden i en årrække arbejdet i ledende funktioner indenfor marketing og salg. Og udover en udpræget nysgerrighed, har jeg også en naturvidenskabelig universitetsuddannelse. Det er en fordel, når hardcore forskning skal oversættes til noget, der kan forstås af almindelige mennesker.


  Vil du vide mere eller booke foredraget? Kontakt mig – så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

  Så kontakter jeg dig hurtigst muligt!

  CallMe