Bakterierne kommer efter dig!

Posted by:

Se multiresistente bakterier kravle ud af væggen og rundt på folk…

“Enten så laver vi noget spektakulært – eller også bliver vi hjemme”, fortalte Jason Lorje portfolio director i Perstorp AB mig i telefonen “og jeg har en idé til noget spektakulært!”.

Firmaet Perstorp ville sætte fokus på problemet med brugen af antibiotika og multiresistente bakterier på verdens største kongres for produktionsdyr – Eurotier. I 2050 vil der nemlig være flere der dør af multiresistente organismer end af cancer, hvis trenden fortsætter.

Jason’s idé var, at folk på kongressen skulle træde ind i en boks og få budskabet ind via en totaloplevelse af lyd og billede. Og lyden var vigtig. Derfor ringede Jason til mig for at få hjælp til at få idéen til at flyve.

Vi holdt brainstorm i på hovedkontoret i Sverige for at få på plads, hvad der skulle fortælles. Perstorp er et svensk firma, som producerer fodersupplementer som blandt andet kan være med til at reducere mængden af antibiotika. Og deres fabrik ligger ude i de smålandske skove. Mere svensk bliver det næsten ikke.

Trailer for Perstorp "True North"

Vi byggede derfor historien op omkring det ærke-svenske begreb: Fika.

At fika er populært sagt at mødes over en kop kaffe – gerne med kage til. Og tale sammen. Også om de alvorlige ting.

Historien starter derfor svensk og hyggeligt i en 3D moduleret skov, men tager så en drejning – jeg vil ikke afsløre for meget – du kan selv se det lige om lidt i filmen herunder. Men jeg vil afsløre, at det krævede sin mand at stå for de visuelle ting.

Ham fandt jeg heldigvis i Carl Emil Carlsen (http://cec.dk/).

Han byggede et 3D univers med levende interaktive elementer sammen med et dygtigt team til at designe rummet (www.vertigo.dk) og grafik til at understøtte fortællingen (Mayasb.com og sidseldraws.com).

Den visuelle “oplevelse” skulle nemlig leve på men også træde ud af væggene. Personerne som trådte ind i rummet var derfor trackede af en computer, så de kunne komme i nærkontakt med vores historie og føle det på egen krop.

Men nok snak.

Sæt dig tilbage og se vores optagelse med skjult kamera inde fra oplevelsen “TRUE NORTH”.

God fornøjelse!

Perstorp "True North"

0

Add a Comment


UA-55959020-1