Tip #1 Øg salget med musik i din butik eller restaurant

Posted by:

 

Er du klar til et ultranemt tip, der lærer dig at bruge musik til at opnå en bedre omsætning i din butik eller restaurant?

Tip #1 - Spil langsom musik!

Langsom musik kan øge din omsætning ikke bare en lille smule, men drastisk!

Forskere har vist, at langsom musik kan øge omsætningen med hele 38 %
Læs det lige igen: Otte-og-tredive procent!

Når kunderne går rundt i din butik, vil musikkens tempo smitte. Det sker helt ubevidst. Hvis musikkens tempo er langsomt - ja, så går dine kunder langsommere.

Og gæt, hvad der så sker?

Så bruger de længere tid i butikken og har meget bedre tid til at se alle dine dejlige varer. Kan du så også gætte, hvad der ellers sker?

Rigtigt! Så ryger der flere varer i kurven. Og derfor stiger omsætningen, når du spiller langsom musik.

I restauranten sker der det, at gæsterne bliver hængende lidt længere, når musikken går langsommere. Det smitter typisk af på mængden af drikkevarer, der bliver købt til maden. Derfor stiger omsætningen også her på grund af den langsomme musik.

Det var alt for nu. I næste tip lærer du, hvordan du får dine kunder til at vælge ét produkt frem for et andet - bare ved at skifte musikken!

Men prøv lige først, om du kan få dine kunder til at blive længere ved at spille musik i et langsomt tempo.

God fornøjelse!
Simon Kirk Nissen
Ekspert i musiks virkning

P.S. Det kan også være en dårlig idé med langsom musik. Det kan nogle gange være meget bedre at spille hurtig musik i butikken. 

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan musik virker - så er der stadig ganske få pladser til Retail Now. Det foregår på Børsen den 25. august klokken 9-12.

Du melder dig til lige herunder...

Hvis du er mere til hjemmehyggelæsning, så bliv på siderne her. Og brug den store orange knap og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe med musik i butiks- eller restaurantkæder.

 

RETAIL NOW

Lær mere om hvordan musik virker i retail

25/8 2020 kl. 9-12 på Børsen

0

Add a Comment


UA-55959020-1