Skru op for arbejdsglæden!

Posted by:

Skru op for arbejdsglæden - Det var titlen på det oplæg jeg holdt i dag 22/6 på SpeakerBee.

Oplægget handler om, hvordan du bliver påvirket af lyd på arbejde. Det handler både om, hvordan støj ubevidst påvirker dig på storrumskontoret, men samtidig også om, hvordan musik kan få arbejdet til at glide nemmere og gøre dig mere effektiv, øge din koncentration og endda sænke stress.

Du kommer til at høre om hulemænd og Mozart-effekten. Du kommer til at høre om Britney Spears brugt som ikke voldeligt våben og Westlife brugt som tortur.

Du lærer på kun 45 minutter at forstå meget bedre, hvorfor du reagerer på musik på én måde - mens dine kolleger reagerer på en helt anden.

Og det bedste af det hele:

Hele webinaret er blevet optaget, så du kan læne dig tilbage med en god kop kaffe og få nemme tips og tricks til at bruge musik til at øge din effektivitet, skærpe din koncentration og dæmpe stress.

Du kan gense webinaret lige her: https://speakerbee.com/watch?v=vV7ZAxfIR2

Lige nedenfor kan du se video teaseren til webinaret.

Og hvis du skulle få mere blod på tanden, så tag et kig på mit kursus "Boost your work". Her får du 5 moduler til at arbejde dybere med tingene jeg taler om.

Hvis du er hurtig giver jeg 20%, så du får kurset til kun 636,- (det er billigt). Men som sagt vær hurtig - det gælder kun til 1/7.

Brug koden "SKRU-OP" når du skal betale.

Du finder kurset lige her.

0

Add a Comment


UA-55959020-1